Blog single

BlogMİMİTOO NEMLENDİRİCİ ÖZELLİKLİ BB KREM

MİMİTOO NEMLENDİRİCİ ÖZELLİKLİ BB KREM

Bu leke giderici krem, cilde doğal olarak nüfuz eden ve cildin parlak ve ışıltılı kalmasını sağlamak suretiyle cilt tonunu koruyan zengin derin deniz suyu minerallerini bünyesinde barındırmaktadır. Bu aynı zamanda, centella asiatica özütleri, licorice özütleri ve pantenol gibi bileşikleri bünyesinde barındırmakta olup, cildin parlak ve nemli kalmasını sağlayarak cildin yenilenmesini ve yumuşaklığını kazanmasına yardımcı olmaktadır.
Özellikler

Yumuşak minderimsi yapısıyla patenol, centella asiatik ve licorice özütü içeren, MIMITOO derin deniz suyu B.B, nemlendirici, makyaja hazırlık bazı ve fondöten (SPF50+PA+++) olarak da kullanılabilen çok fonksiyonlu “3 ü 1 arada“ B.B kremidir.

Hafif bir dokusu ve yüksek seviyedeki kapatıcılık özelliğiyle, cildin gün boyu canlı, yumuşak ve dolgun görünmesini sağlamanın yanı sıra, parlak ve mükemmel görünmesini sağlamaktadır.

Etkisi
  • Cildin doğal parlaklığı ve ışıltısını koruyarak cilt renginin korunmasını sağlamaktadır.
  • Cildin yenilenmesi ve yumuşak olmasına yardımcı olan pantenol, centella asiatica özütleri ve licorice özütlerini bünyesinde barındırmaktadır.
  • Cilt sağlığını korunmasına ve cildin nemlenmesine yardımcı olan zengin mineralleri bünyesinde barındırmaktadır.

Related posts

Leave a comment

Back to top

Arama

Aradığın ürünü hızlı bir şekilde bul!
Bizi Takip Edin